Første side
Litt om meg selv

Jeg kan tilby
Fjernhealing/Skype
Kurser
Foredrag
Oneness Blessing
Healing samarbeid

Kurser
Kurs kalender / Påmelding
Kurs / workshops på Web-tv

Bli Oneness Blessing giver

 

Bli Oneness Blessing giver

 

Føler du i ditt hjerte for å bidra til at mennesker finner fred i seg selv? At vi blir fri våre illusjoner, mønstre og begrensninger? At vi sammen kan skape en bedre verden?

Kanskje dette kurset da er noe for deg?

Jeg har deltatt på flere kurs i India hvor vi fikk ta del i Oneness Blessing energiene, og måten den kan videreformidles på.

Tanken er at alle mennesker kommer fra samme Kilde.

Men gjennom våre tro-systemer, mønstre og ofte begrensede tanker så separere vi oss fra denne Kilden.

Da oppstår en følelse av utilstrekkelighet, indre uro, og savnet etter å bli hel.

Ved å motta Oneness Blessing (energioverføring) så settes det i gang en dyp forening i ditt indre til å bli hel igjen. Slik at du kan oppleve indre ro og følelsen av Enhet. Følelsen av å ”komme hjem”.

Jeg har gitt Blessings til hundrevis av mennesker de siste 5 årene.

Dette fører ofte til en dypere prosess for den som mottar.

Blessing energien kan føre deg inn i en mer bevisst tilstedeværelse med deg selv, hvor du opplever å bli bevisst ut fra et ”høyere” plan i deg.

Mønstre, blokkerte holdninger og følelser kan bli frigjort.

Noen opplever en umiddelbar indre fred, mens andre opplever det som en prosess over tid.

 

kan du også lære å gi Oneness Blessing videre til andre!

Før måtte man til India for å bli Blessing givere. Nå kan du delta på 2 dagers kurs og bli initiert i Blessing energien. Samt lære om mønstre, og hva vi sitter fast i.

 

 

 

(Bildet av en person som får Blessing)

 

 

Kurset består i:

 

*  Første steg i Oneness-prosessen (Gjelder og som grunnkurs for andre kurs i India)

*  Healing og bevisstgjøring av gamle sår.

*  Hvordan frigjøre seg fra mønstre?
*  Hva vil det si å leve i Oneness? Indre og ytre fred.
*  Initiering i Oneness Blessing energiene.

*  Lære hvordan du kan gi Blessing videre. Og hvordan bruke den på din måte.
*  Meditasjoner. 

 

Diplom blir utdelt etter kurset.

 

Tilbakemeldinger fra tidligere kurs:

 

Birthe Romerheim 
Kjære Morten og Linda  
Vil gjerne få takket dere begge for en fantastisk kurs helg   Oneness Blessing..har jeg følt lenge for, 
at dette er noe jeg også skal være med å dele.   At det kunne fylle meg så totalt og gi meg en slik glede ante jeg ingen ting om, for det kan ikke vites før du er der , og føler det selv i hjertet, ingen kan forstå det før .. Det var et sjokk …et gledes sjokk .O))   Jeg har selv gått å grublet litt på hva denne kjærligheten alle snakker om de føler ,er for noe..jeg vet nå, at jeg aldrig har følt kjærligheten, ikke før nå ..det er som en svær byll har eksplodert inni meg..som en sommerfugl som slippes fri i den vakreste hage..føler meg ydmyk og så uendelig stor glede over å bli så til de grader fyllt opp i hjertet mitt 🙂  
Føler en så glede av å skal få lov å være Blessing giver, hjelpe andre mennesker, vise dem at de er fullkommen , elsket og ikke minst betydningsfull , at de er Gudommelig :O))  
En forløsning i meg som er helt enorm, føler meg som jeg har hvert igjennom en fødsel, og er takknemlig og ydmyk over å ha fått den muligheten til å få lov å være en Blessing giver .   Tusen takk kjære Morten og Linda for at dere deler av denne gaven , og jeg anbefaler andre på det sterkeste å melde dere på det mest hjertevarme og sterkeste kurset jeg noen sinne har hvert med på .Oneness Blessing kurs :o))   Varme klemmer til dere fra Birthe Romerheim

Wenche S. Hjelmeland:
Hei, og tusen takk for en fantastisk helg.
Du har en helt unik evne til å forklare ting enkelt, slik at det hele blir forståelig til og med for meg!
Jeg har hatt mange fine opplevelser i denne intensive helgen, og enda har jeg nok ikke helt forstått hva jeg har vært med på. 
Jeg kan ikke annet enn å si tusen takk til deg og Linda som setter i gang med dette kurset slik at Oneness Blessing blir lettere tilgjengelig for meg og de som kommer på min vei og ønsker det! Med vennlig hilsen Wenche.

Grethe Thunvold:
Hei Morten!!!
Må bare sende deg et ord og takke av hele mitt hjerte for det du og Linda gav til meg på kurset. Har kjent den utrolige boblende gleden lenge, og med kurset fikk jeg en så stor visshet at hjertet ble oversvømmet av takknemlighet, og ydmykhet.
I dag ga jeg min første Blessing til 2 av mine gode venner, noe som var uendelig stort.
Å være kanalen til det guddommelige lyset var en gave som ikke kan sies med ord.
Har lyst å fortelle deg at da jeg hadde meldt meg på kurset (noe jeg følte var riktig med en gang), kom mitt lavere selv med alle innvendingene om hvordan jeg kunne tro at jeg skulle være bra nok til dette. Du kjenner nok til mønsteret! Da jeg ba om svar  i en meditasjon, fikk jeg et bilde ev en som låg i rennesteinen. Det klare budskapet var, at selv han var god nok!!!! Har følt at jeg ville dele dette med deg.
Ha en god dag videre!
Masse lys og kjærlighet til deg og Linda, fra Grethe.
 

   

Trykk her for å se når det er kurs.

 

 

Det er flere Oneness Awakening lærere (Trainers) i Norge.

Ønsker du å gå på kurs hos andre Trainers i Norge,  Trykk her.

Nyhet! Meditasjon CD
Tjenester
Gratis CD
Videorom Web-Tv
Undervisnings rom Video & CD arkiv
Healing Video Tibetanske lydboller

Diverse
Reportasjer
Nettsamfunn
Donasjon
Gjestebok
Ta kontakt