Første side
Litt om meg selv

Jeg kan tilby
Fjernhealing/Skype
Kurser
Foredrag
Oneness Blessing
Healing samarbeid

Kurser
Kurs kalender / Påmelding
Kurs / workshops på Web-tv
GjestebokJeg håper du føler inspirasjon til å legge ut noen ord i min gjestebok.
Der kan du si noen om hva som inspirerer, løfter og gleder deg.
Eller hva som er trist, tynger og holder deg nede…. Hva som helst!

Om det er så er til meg eller noen andre.


Trykk her for å skrive inn i gjesteboken! Kontakt gjestebokansvarlig
71
February 23, 2012 – 07:16 PM
anita kjærvik

  hei, tusen takk for alt det flotte du har her inne.
jeg har et spørsmål…
du har nå utdannet personer til å kunne gi Oneness Blessing, å lurer på hvordan jeg kan finne nærmeste utøver.??
håper det finnes en oversikt.
enda en gang tusen takk
Slette innlegg # 71
72
February 22, 2012 – 12:09 PM
LitenStor

  Hei Morten! Jeg fulgte healingen/meditasjonen på mandag, og jeg må si jeg ble veldig frigjort av det. Umiddelbart etterpå fikk jeg ut mye frustrasjon og følelser, angst og råttenskap som har bygget seg opp over tid. Nå skal jeg prøve å få meditert litt oftere. Tusen takk for hjelpen, jeg setter stor pris på hele idèen om gratis kjærlighet. Heretter kommer jeg til å være mere obs på energier!
Slette innlegg # 72
73
February 20, 2012 – 03:46 PM
Kristine

  Hei! Jeg er med hver mandag og det er den beste starten på uken! 🙂 Tusen takk for at jeg får være med!

Jeg lurer på en merkelig ting.. Når jeg ser på bilde av deg (Morten) med didj og boller så ser jeg munnen bevege seg. Du smiler og så lukker munnen seg 🙂 Andre som ser det samme? Kanskje det skal være sånn?
Det er et fint bilde 🙂
Slette innlegg # 73
74
February 20, 2012 – 03:22 PM
Kristine

  Hei! Jeg er med hver mandag og det er den beste starten på uken! 🙂 Tusen takk for at jeg får være med!

Jeg lurer på en merkelig ting.. Når jeg ser på bilde av deg (Morten) med didj og boller så ser jeg munnen bevege seg. Du smiler og så lukker munnen seg 🙂 Andre som ser det samme? Kanskje det skal være sånn?
Det er et fint bilde 🙂
Slette innlegg # 74
75
February 17, 2012 – 11:06 AM
Grathe

  Namaste
Slette innlegg # 75
76
February 16, 2012 – 11:07 PM
Fru Luna

  Hei! Takk for alt du gjør, Morten. Du er en raus og dyktig person som gjør en viktig jobb i formidle det du har innsikt om.
Har lyst til å legge igjen en link til en spirituell blogg, som kanskje flere kan ha glede av. http://fru-luna.blogspot.com/
Slette innlegg # 76
77
February 13, 2012 – 10:30 PM
Christian Lium

  Takk for en god meditasjon idag, samt healing ang depressjon.. Utrolig sterkt og bra!!
Slette innlegg # 77
78
February 09, 2012 – 10:05 AM
Cindy

  Flott meditasjon i dag. Tusen takk for alt arbeide du legger ned og deler med oss!
Slette innlegg # 78
79
February 07, 2012 – 05:50 AM
Meg

  Jeg må bare si hvor utrolig bra og spennende det er med deg og Krishnaraj sammen på en live sending. Det er helt utrolig at jeg har oppdaget deg, og enda mer utrolig at jeg kan se et show med deg og Krishnaraj. Rett og slett fordi dere er den dere er og jeg føler disse live-showene er en viktig del i min utvikling eller hva jeg skal kalle det.

Jeg har følt kjærligheten i kroppen. Det har vært store opplevelser. Jeg får en mye større forståelse av ting.

Det jeg merker, er at jo større forståelse jeg får for ting, jo mer redd blir jeg også, fordi jeg begynner å forstå hvor stort ting er. At jeg kanskje kan komme til å besøke en annen planet.. Kanskje uendelig langt borte. Kanskje i en helt annen virkelighet? Kanksje jeg plutselig flyr ut av kroppen under en meditasjon?
Jeg har kjent på en utrolig sterk frykt som gjør at det kommer et kjempe bråkete høyt sus i hodet, og et heftig sus i kroppen! Og jeg tenker "hva som helst kan skje nå"

Jeg lurte på om du kunne nevnt dette en eller annen gang i et live-show i fremtiden?
Det hadde jeg satt stor pris på!

Men jeg har faktisk begynt å observere disse fryktene, samtidig som jeg stoler på meg selv og spør meg selv om jeg har roen.

Dette ble kanskje et litt rart innlegg!

Tusen takk Morten Eriksen!
Slette innlegg # 79
80
February 02, 2012 – 01:57 PM
Mary

  Jeg var med på meditasjon her inne for første gang for halvannen uke siden. Det var en helt fantastisk opplevelse. Tusen takk. Synd det ikke ble noe av på mandag, men håper at det er går greit i kveld. Dette var så bra, og energiene helt fantastiske. Kommer til å bli et fast medlem for all fremtid. Takker fra hjertet for at du deler så mye med så mange av oss.
Slette innlegg # 80
[første] Side # … 4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  … av 30 [siste]
 

Nyhet! Meditasjon CD
Tjenester
Gratis CD
Videorom Web-Tv
Undervisnings rom Video & CD arkiv
Healing Video Tibetanske lydboller

Diverse
Reportasjer
Nettsamfunn
Donasjon
Gjestebok
Ta kontakt