Første side
Litt om meg selv

Jeg kan tilby
Fjernhealing/Skype
Kurser
Foredrag
Oneness Blessing
Healing samarbeid

Kurser
Kurs kalender / Påmelding
Kurs / workshops på Web-tv
GjestebokJeg håper du føler inspirasjon til å legge ut noen ord i min gjestebok.
Der kan du si noen om hva som inspirerer, løfter og gleder deg.
Eller hva som er trist, tynger og holder deg nede…. Hva som helst!

Om det er så er til meg eller noen andre.


Trykk her for å skrive inn i gjesteboken! Kontakt gjestebokansvarlig
91
November 30, 2011 – 10:20 PM
Ane

  Fin side. Takk 🙂
Slette innlegg # 91
92
November 28, 2011 – 05:48 PM
Ninni Alise

  Fikk trist beskjed min kjære storesøster sovnet stille inn, Venke blir dypt savnet
Slette innlegg # 92
93
November 25, 2011 – 12:13 PM
Harald

  Hei Morten
Ser at du har kommet med et nytt "kurs" The Next Step.
Håper virkelig at jeg får muligheten til å delta på et slikt.
Kjente i hele meg at dette var noe jeg skal være med på.
Så når du planlegger neste år turné, håper jeg av hele mitt hjerte at du legger turen innom Østfold.
Har levd på minikurset du holdt i Halden for en tid tilbake.
Det er sikkert mange med meg som ønsker at du kunne komme tilbake hit.

Jeg lever i håpet 🙂
Slette innlegg # 93
94
November 24, 2011 – 09:25 PM
Trine

  Kjære Morten
Takket være min fantastiske, oppvakte og opplyste venninde har jeg nå fått mulighet til å komme inn i den "verden" du kan tilby oss forvillede sjeler. Mitt første møte med deg var på alternativmessa på Lillestrøm hvor jeg var en av dem du guidet i felles healing. Det var fint ! Jeg kjøpte også cd`n DEN NYE TIDEN og har hver kveld blitt guidet av deg gjennom denne ! En fantastisk "gave" på veien til å finne tilbake til og akseptere "lille meg" dypt der inne. I kveld kom den virkelige forandringen og det skjedde noe stort og for første gang i mitt liv klarte jeg å gå inn og følge en meditasjon. Fremdeles er det et godt stykke igjen og stengselet i halsen og i brystet sitter der fremdeles men kjenner at det virkelig begynner å gi slipp ! Gleder meg til fortsettelsen ! Tusen takk 🙂 Og bare helt fantastisk eksepsjonell vakker musikk !!
Slette innlegg # 94
95
November 24, 2011 – 12:48 AM
Turid Bjerke

  det er første gang jeg er inne på siden her , – men jeg har CD`n din Fra Hjerte til Hjerte som har vært til uvurdelig hjelp for meg <3 tusen takk Morten <3
Slette innlegg # 95
96
November 18, 2011 – 05:54 PM
Sissel

  Er første gang innom her-og her kommer jeg til å bli:) Kjenner alt nå at dette trenger jeg-og sitter nå igjen med en god følelse inni meg!!
Tusen takk Morten!
Og tusen hjertelig takk til Åse som jeg møtte på i dag-og som ledet meg hit!
Slette innlegg # 96
97
November 18, 2011 – 02:55 PM
Elisabeth Fure

  Kjære Morten, og alle som var med på Rondablikk i helgen 11-13 november 2011.
Tusen takk for alt vi delte sammen og det fantastiske arbeidet vi sammen gjennomførte for oss, for alle, for jorden! Kombinasjonen av alt ble utrolig kraftfullt og jeg er evig takknemlig for at jeg fikk delta og er en del av dette. Takk Morten; for et utrolig godt og viktig arrangement. Du samler oss i lys, kjærlighet og glede.
Slette innlegg # 97
98
November 13, 2011 – 09:52 AM
Randi Gleditsch

  Hei Morten

Takk for en givende og flott helg på Rondablikk, og for alle de sterke, flotte meditasjoner du har her. De virker bare så utrolig bra på meg. Jeg vet ingen andre som er så god til å forklare hva som skjer som det du er, en stor takk fra mitt hjerte.
Slette innlegg # 98
99
November 08, 2011 – 11:31 PM
Robertsen

  Hei Morten Eriksen!
Jeg har prøvd å gå inn på siden din via min i phone uten å lykkes. Er det mulig?
Slette innlegg # 99
100
November 03, 2011 – 10:11 AM
Ninni Alise

  Får ikke til å logge meg inn på skjetten på denne maskinen,kan du hjelpe meg Morten
Slette innlegg # 100
[første] Side # … 6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  … av 30 [siste]
 

Nyhet! Meditasjon CD
Tjenester
Gratis CD
Videorom Web-Tv
Undervisnings rom Video & CD arkiv
Healing Video Tibetanske lydboller

Diverse
Reportasjer
Nettsamfunn
Donasjon
Gjestebok
Ta kontakt