Første side
Litt om meg selv

Jeg kan tilby
Fjernhealing/Skype
Kurser
Foredrag
Oneness Blessing
Healing samarbeid

Kurser
Kurs kalender / Påmelding
Kurs / workshops på Web-tv
Delete record
Bekreftelse av sletting

May 29, 2015 – 02:22 PM
Marit Olsen
from


Så fantastisk, for nå 9 år siden var jeg utsatt for en tøff trafikkulykke, 1 år etterpå fikk jeg link til disse sidene og blant annet CD`ene, På den tiden var jeg sterkt pleietrengende og tilbragte mye tid i sykehussenga. Mye har skjedd i ettertid, jeg er ute av sykehussenga og bor i eget hjem igjen og har det bra. For et par dager siden kom jeg på denne siden, som jeg den gang hadde lagret på maskinen min, men har jo fått ny maskin så måtte søke det opp, og her ligger det enda. Det gjorde meg glad, jeg skal sette meg å lytte til disse sporene igjen seinere i helgen når det er rolig rundt meg. 🙂 Spennende og gøy! 🙂
Administrativt passord :

Nyhet! Meditasjon CD
Tjenester
Gratis CD
Videorom Web-Tv
Undervisnings rom Video & CD arkiv
Healing Video Tibetanske lydboller

Diverse
Reportasjer
Nettsamfunn
Donasjon
Gjestebok
Ta kontakt