Første side
Litt om meg selv

Jeg kan tilby
Fjernhealing/Skype
Kurser
Foredrag
Oneness Blessing
Healing samarbeid

Kurser
Kurs kalender / Påmelding
Kurs / workshops på Web-tv
Delete record
Bekreftelse av sletting

March 03, 2015 – 07:42 PM
liv lium
from


hei morten😃 Etter at du kom inn i mitt liv for 6 mnd.siden, har jeg lært meg selv å kjenne på godt og vondt. Du verden for en oppvåkning du har gitt meg gjennom dine samtaler, meditasjoner og lydhealinger du har lagt ut til oss brukere. Alt har truffet meg på en eller annen måte. Dette er den beste medisinen som ett menneske kan oppleve, og det ligger rett framfor oss, hvis vi vil gå inn å lære oss tilstedeværelse. Jeg har til tider brukt DEG hver dag, flere ganger om dagen, og har innimellom hatt opphold i uker for å la tanker og følelser falle på plass. Du har gitt meg enormt mye for en meget billig penge. Tusen takk så langt, Morten. Mvh. liv
Administrativt passord :

Nyhet! Meditasjon CD
Tjenester
Gratis CD
Videorom Web-Tv
Undervisnings rom Video & CD arkiv
Healing Video Tibetanske lydboller

Diverse
Reportasjer
Nettsamfunn
Donasjon
Gjestebok
Ta kontakt