Første side
Litt om meg selv

Jeg kan tilby
Fjernhealing/Skype
Kurser
Foredrag
Oneness Blessing
Healing samarbeid

Kurser
Kurs kalender / Påmelding
Kurs / workshops på Web-tv
Delete record
Bekreftelse av sletting

January 29, 2015 – 02:24 PM
Brit Karin
from


Hei Morten.

I går satt jeg å kikket på samtalen mellom deg og biskopen i Høvik kirke. Det var en fryd å se og høre på! Dette er et tema som virkelig har opptatt meg i flere år. Jeg sluttet å gå i kirken for 23 år siden. Da fikk jeg nok! Hvor var kjærligheten? Hvor var den Gud jeg følte? Ikke i kirken iallefall … Bare det å se tryggheten og kjærligheten fra deg som smittet over på både biskop og menighet var herlig å se. Og da meditasjonen kom til slutt – Jeg har aldri sett og følt en slik varme i en kirke før. Hele rommet ble fylt av et nytt lys og en fantastisk varme. Og det strålte helt hjem til meg, og det over youtube. 🙂

Fantastisk godt arbeid du gjorde der Morten.
Dette kan være begynnelsen på det som må skje i kirken.
Takk for at du er du. 🙂

Mvh Brit Karin.
Administrativt passord :

Nyhet! Meditasjon CD
Tjenester
Gratis CD
Videorom Web-Tv
Undervisnings rom Video & CD arkiv
Healing Video Tibetanske lydboller

Diverse
Reportasjer
Nettsamfunn
Donasjon
Gjestebok
Ta kontakt