Første side
Litt om meg selv

Jeg kan tilby
Fjernhealing/Skype
Kurser
Foredrag
Oneness Blessing
Healing samarbeid

Kurser
Kurs kalender / Påmelding
Kurs / workshops på Web-tv
Delete record
Bekreftelse av sletting

August 30, 2011 – 08:48 PM
Bente M.
from


Hei Morten! Som alle andre vil eg så gjerne takke deg for at du deler så mye med oss fra hjertet ditt. Det er veldig fint at du har laget et sted hvor en kan møtes og snakke om ting når man er bekymret eller alternativ. Det gir meg en trygghet og styrke i meg selv og i hverdagslivet. Ikke alle steder man kan snakke åpent uten å bli sett rart på:P Takk igjen for att du hjelper oss å finne veien hjemigjen! Namaste
Administrativt passord :

Nyhet! Meditasjon CD
Tjenester
Gratis CD
Videorom Web-Tv
Undervisnings rom Video & CD arkiv
Healing Video Tibetanske lydboller

Diverse
Reportasjer
Nettsamfunn
Donasjon
Gjestebok
Ta kontakt